سلام دوستان. به قول مولانا:
سلام بر تو كه سين سلام بر تو رسيد
سلام گرد جهان گشت و بهتر از تو نديد...
علاوه بر 2 وبلاگ شخصي كه در پرشين بلاگ و بلاگفا هر از گاهي ميزبان شماست، از اين پس نيز سعي دارم تا از فرصت به وجود آمده توسط سايت پارسي زبانان نهايت بهره را برده و هر از گاهي كه حالي و مفالي دست داد چيزكي بنگارم. تا به امروز نيز اگر در افتتاح و به روز رساني اين وبلاگ تعلل داشته ام نه از سر كاهلي بلكه از آن روي بوده است كه نمي دانسته ام چگونه و از كجا بايد براي وبلاگ نويسي در اين سايت دست به كار شد. به هر تقدير اين نكته ها را نگاشتم تا عرض كنم خلاصه از اين پس در اين خانه نيز بزم داريم و رزم و عزم مان جزم است بر نظم!
من باب خالي نبودن عريضه نيز به قول صالح علا در نخستين مرغزار اين نشست يك رباعي براي تان آماده كرده ام از مجموعه ي گنجشك هاي معبد انجير:
ما دغدغه هاي مشنرك كم داريم
يك وجه شبه به نام ماتم داريم
دستان مرا بگير! از اين لحظه
ده نقطه ي اشتراك با هم داريم...
عليرضا بديع
فردا صبح زود عازم مشهدم براي اجراي اختتاميه جشنواره استاني شعر فجر. از مشهد نيز براي شركت در هشتمين كنگره سراسري شعر و داستان جوان كشور به سوي بندر عباس پر خواهم كشيد. ياد بيتي از علي محمد مودب افتادم:
صبح از آن جا بپرم بندر عباس و به قهر
همه كنگره ي شعر جوان را بكشم...
دعاي خيرتان بدرقه ي راهمان باد!
تا بهانه اي ديگر بدرود...
موضوعات :
تاریخ ارسال :
1390/3/4 در ساعت : 5:8:54
| تعداد مشاهده این شعر :
1789
متن های ارسالی برای "نقد" توسط دارنده دفتر شعر قابل مشاهده و تایید نخواهد بود و تنها توسط مسئول بخش نقدها بررسی و تایید خواهند شد. در صورتی که میخواهید نظری را خصوصی برای صاحب اثر ارسال کنید از بخش نظرات استفاده بفرمایید.