سلام جناب استاد خوش عمل کاشانی عزیز ازاین شعر زیبا و دلنشین بسیار مسرور شدم موفق باشید. ************************************ استاد ارجمند.از حسن نظربلندتان ممنونم.
|
سلام بر استاد خوش عمل کاشانی گرامی شعری زیبا منسجم و خواندنی است امروز جایی می خواندم که اشعار شاعران بزرگ تنوع ندارد البته تنوع از نظر جهان بینی وایدئولوژی و مسایل اصلی شعر که خوشبختانه هر چه از شما خواندم در این مقوله مصداق داشته است دست مریزاد. ********************************** درود بی پایان من بر جناب مهندس پورافشار عزیز شاعر مفضال و منقد صاحب کمال.اولا از حسن نظربلند عالی ممنونم.ثانیا از آنجایی که ارادتمند شاعر کوچکی هستم نسبت به آن نوشته باید تامل بیشتری کرد!
|
سلام بر استاد خوش عمل عزیز و ارجمند سروده ای دلنواز بود و تآمل بر انگیز ، دست مریزاد و شاعرانگیتان همواره در تداوم. ********************** درود بر استاد نجوای بزرگ و بزرگوار.از حسن ظن و نظر بلندتان ممنونم.
|
هفت آسمان را به شور می آورد کلماتتان استاد همواره برقرار باشید و جوشان. ***************** درود بر خاتون شعرهای دل انگیز.ممنونم.
|
سلام استاد خوش عمل عزیز وارجمند ازسپید سروده بسیارزیبا وفاخرتان محظوظ شدم .دست مریزاد سربلندباشید. ***************** درود بر شاعر ارجمند نرگسی های جاودان.سپاس از محبتتان.
|
درود بر استاد خوش عمل گرامی از سروده ی بسیار زیبای تان لذت بردم آفتاب عزت تان بلند باد. ****************** درود بر شاعر و ادیب فرهیخته جناب نبوی عزیز.از حسن نظرتان ممنونم.
|