باسلام ودرود فراوان جناب حاج محمدی عزیز از خواندن این اثر جانانه واستوار بهرهمند شدیم ازجناب آقای مقدم همشهری گرامیتان چه خبر طبعتون بهاری و پر جوش باد &&&&&&&&&&&&& سلام بر شما جناب عرفانیان عزیز و متشکرم از لطف شما . دوست عزیزمان جناب مقدم با کاروان راهیان نور به مناطق جنگی مشرف شده اند و انشا ء الله بزودی برمی گردند .
|
سلام آقای حاج محمدی عزیز عالـــــی، عالی، عالی است. پایدار باشید استــــــــــــــاد. *********** سپاسگزارم از شما
|
سلام محضر دوست شاعر جناب حاج محمدی عزیز غزل زیبایتانرا خواندم تشکر از شما بابت این غزل زیبا خدمت شما را عارضم که عاشقی و بی خیالی معشوق دردی است که گاه خوش و گاه ناخوش است خوش از آن زمانهایی است که معشوق تو به سرنوشت تو نمی چربد یا حکمتی می داند که توجه معشوق ممکن است برایت بد تمام شود و گاه ناخوش که این زمان این معشوق همه چیز تواست و همه تاب و توانت و اصلا خالق توست خالق همه هستی و نیستی ات کاش معشوقان از نوع دوم را رحمی باشد و مروتی. بارها غزلهای زیبایی از دوستان و از جمله در این سبکها خوانده ام چیزی که برای مخاطب کمی غریب می نماید زبان اینگونه غزلهاست حیف است شاعری مثل حاج محمدی عزیز متعلق به زمان خودش نباشد یعنی 200 سال بعد اگر کسی غزلی از ایشان بخواند نداند متعلق به چه زمانی بوده است ما 200 سال بعد اگر شعری از شاعری قدیمی بخوانیم که در آن از واژه تلویزیون استفاده شده باشد خواننده مطمین است که این شاعر حتما در قرن بیستم و به این طرف تر بوده است شاعر بازبان خودش باید متعلق به زمان خودش باشد و با دیدگاه و ایده اش متعلق به همه زمانها از زیبایی ها و زبان سلیس و تصاویر زیبای این شعر شوق هر مخاطبی برمی خیزد دست مریزاد ************** سلام بر شما جناب پور افشار عزیز . توضیحات ارزنده ی حضرتعالی بسیار سودمند و مغتنم است از دقت نظر و نیز نظر لطفتان سپاسگزارم . در خصوص زبان شعر بحث های فنی بسیاری قابل طرح است که انشاءالله اگر فرصتی دست دهد در پستی مستقل بدان خواهم پرداخت توجه دارید که صرف کاربرد الفاظ و واژه ها ئی که متعلق به زمان های گذشته است نمی تواند معیار برای قدمائی بودن زبان شعر باشد مهم تصاویر و تراکیب و تشبیهات و استعارات و بویژه کشف های شاعرانه است .
|
نفیسه ی رندانه ی دلنشینی پرداخته اید.محظوظ شدم.نمی دانم چرا ناگهان به یاد غزل حافظ افتادم:درد ما را نیست درمان الغیاث.... *************** سپاسگزارم استاد گرامی . تشویقهای شما موجب بالندگی است .
|
سلام جناب حاج محمدی عزیز حقیقتا با مطلع شعر زیاد موافق نیستم، مصرعی بود که دایره واژگانش نشان از استفاده دم دستی از کلمات داشت والبته با ردیف این غزل نیز نتوانستم ارتباط لازم را بگیرم احساس می کنم این غزل از سروده های سالهای ماضی حضرتعالی باشد، سالهای خیلی دور حلاوت غزلهای نغزتان هنوز هم مستمان می کند استاد جسارت شد ولی باور بفرمائد کاری را که نمی توانم باهاش ارتباط بگیرم را نمی تونم همین جوری با کلمات تکراری(لذت بردم و استفاده کردم....) بدرقه اش کنم علی الحساب یک غزل نغز از شما طلب بنده تا بعد چه پیش آید همیشه هایتان را آرزومندم %%%%%%%%%%% سپاسگزارم / می بینید که ذائقه ها متفاوتند !!! سخن شما درست است این غرل مربوط به گذشته است / به چشم .
|
سلام و عرض ادب خدمت استاد دست مربزاد ، شعر دلنواز شور آفرین و شیرینی ست .................. می زنم دل را به دریا بعد ازین از شماتت های ساحل بی خبال چشم جادوی تو پاسخ می دهد بهتر از حل المسائل بی خیال گر خداوندم به جرم این گناه در جهنم کرد شاغل بی خیال ************* سلام و درود بر شما جناب نجوا . سپاسگزارم از شما و نظر لطفتان
|
سلام دوست شاعر ممنون از لطف شما گویا باشید *********** سپاسگزارم از شما
|
جناب استاد غزل فاخری خواندم از شما و تا چند روز دوپینگ روحی کردم . رو بــه محـــــراب کمـــــان ابرویت گر نمــازم هســـــت باطــل بی خیال موفق باشید ***************** سپاسگزارم مصطفای عزیز / در مورد پیام خصوصی به چشم .
|
سلام آقای حاج محمدی عزیز وارجمند زیبا ، دلنشین و نغز سروده اید سرافرازیتان آرزوست ************* . سلام بر سید بزرگوار جناب ابوطالبی نژاد عزیز . ممنونم از لطف و محبت شما دوست عزیز .
|
'گفتني ها را عزيزان گفته اند... ********** سپاسگزارم
|